Het Arnhems Nieuwscafe
Home     -     Nieuws     -     Agenda    -     Achtergrondinformatie    -     Contact


Nieuws

Derde seizoen Arnhems Nieuwscafe

Met een editie van het Arnhems Nieuwscafe op locatie gaat op vrijdag 25 augustus het derde seizoen van het Arnhems Nieuwscafe van start.

In de Spiegeltent die bij de Witte Villa in Park Sonsbeek is opgesteld wordt vrijdag 25 augustus vanaf 17.00 uur gesproken met de grote organisatoren van evenementen in Arnhem over de vraag: Wat gaat er goed met de evenementen en wat kan er beter?

Onder meer organisatoren Paul Wijtvliet (Sonsbeek Theater Avenue), Robin Hagen (Free Your Mind, Living Statues), Berry Kessels (Innovate, Nacht van de Mode) en Marieke van Kessel (Bridge to Liberation) hebben toegezegd te zullen komen.

Zij zullen door gespreksleider Bob Roelofs aan de tand gevoeld worden over de grote en kleine evenementen die in Arnhem plaatsvinden. Wordt het allemaal niet wat veel, wat er in Arnhem georganiseerd wordt?

Het nieuwscafe, voor de gelegenheid in de spiegeltent in Sonsbeek, is gratis toegankelijk. Aanvang 17.00 uur. Het Arnhems Nieuwscafe is een initiatief van Ik Hou van Arnhem en Arnhem Direct.


Het Arnhems Nieuwscafe wordt mede mogelijk gemaakt door Molenplaats Sonsbeek.